zoek of uw favoriete domeinnaam nog vrij is
Kijk hier of uw domeinnaam nog vrij is.
 
 
 
 
 
 
 
Alle pakketten in één overzicht. Helder en overzichtelijk.
klik hier
Wilt u weten welk pakket het beste bij u past?
klik hier
Beheer uw account en bekijk statistieken in het Control Panel.
meer info
Onze virtual hosting pakketten
    E-mail pakket
    Wilt u alleen via uw domein e-mail versturen en ontvangen zonder dat u een website heeft, dan is dit pakket precies wat u zoekt.
Meer info...
    Personal pakket
    Speciaal voor particulieren en de home-office gebruikers hebben wij een Personal pakket samengesteld. Voor een klein bedrag per maand is uw website toegankelijk voor uw bezoekers.
Meer info...
    Small Business pakket
    Het Small Business pakket is uitermate geschikt voor het MKB en particulieren die net iets meer schijfruimte nodig hebben. Uw website wordt gehost op één van onze zeer snelle servers waarbij de responsesnelheid van uw website en minimale downtime wordt gegarandeerd.
Meer info...
    Business Pro pakket
    Het Business Pro pakket is geschikt voor bedrijven die een druk bezochte website hebben en veel e-mails ontvangen. Er wordt natuurlijk dagelijks een backup gemaakt van uw website en database zodat data veilig gesteld wordt.
Meer info...
    Enterprise pakket
    Het Enterprise pakket biedt maar liefst 1000 Mb schijfruimte en 50 Gb bandbreedte per maand. Voor professionele websites die zeer druk bezocht worden en veel dataverkeer nodig hebben. Een dagelijkse back-up behoort tot de standaard opties.
Meer info...
 
Een dedicated server huren
    Veel serverruimte of dataverkeer nodig?
    Heeft u veel serverruimte nodig of gebruikt u veel dataverkeer? Dan is het Dedicated Hosting pakket voor u de oplossing! U huurt bij ons een eigen server welke wij voor u installeren en beheren.
Meer info...
   
Uw eigen server co-locaten
    Uw eigen server in ons serverpark
    Ook co-locating behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u een eigen machine heeft, dan kunt u uw server in ons serverpark plaatsen.
Meer info...